Instalare Kodi pe Iphone/Ipad fara Jailbreak, Xcode sau Mac in cativa pasi simpli. Functioneaza pentru orice dispozitiv cu IOS fara limita de 7 zile.

1. De pe orice dispozitiv cu IOS, acceseaza din browser-ul de internet adresa: http://tweakboxapp.com
2. Mergi la optiunea Download APP.
3. Se va afisa mesajul “This website is trying to open Settings to show you a configuration profile. Do you want to allow this?”. Da click pe optiunea Allow.
4. Se va deschide ecranul de instalare a profilului IOS. Fa click pe butonul de Install in coltul din dreapta sus, introdu parola si fa click pe butonul de Install. Fa click pe butonul Done pentru a iesi din ecranul Instalare profil.
5. Pe ecranul principal, vei vedea instalata aplicatia Tweakbox. Fa click pe ea pentru a o lansa. Mergi la tab-ul Apps si acceseaza sectiunea Tweakbox Apps. In caseta de cautare din partea de sus tasteaza Kodi.
6. Fa click pe Kodi si apoi pe butonul de instalare. Vei primi o notificare care te va intreba daca doresti instalarea programului Kodi pe distpozitivul tau IOS. Fa click pe Install si asteapta descarcarea programului pe dispozitivul tau IOS.
7. Dupa descarcarea programului Kodi, inainte de lansare, mergi la Settings > General > Profiles & Device Management, fa click pe profilul Kodi in cadrul meniului Enterprise si selecteaza optiunea Trust.

Categories: kodi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *